Prvacima u Kaluđerici uručen „Pažljivkov Bukvar“

0

Danas je u dvorištu OŠ „Miloje Vasić“ u Kaluđerici održan saobraćajno-interaktivni čas, u okviru akcije „Pažljivkova pravila u saobraćaju“ koju sprovodi Agencija za bezbednost u saobraćaju Republike Srbije u saradnji sa gradskom opštinom Grocka.

Direktorka Agencije za bezbednost u saobraćaju Jasmina Milošević je istakla važnost ovakvih akcija jer je početak školske godine period kada je povećan rizik od stradanja dece u saobraćaju u svojstvu pešaka. Svim prisutnima se obratio i predsednik opštine Grocka, Dragoljub Simonović. Veliku podršku i puno uspeha prvacima poželeo je i predsednik Skupštine opštine Grocka, Stefan Dilberović.

Maskota Agencije za bezbednost u saobraćaju „Pažljivko“ je sa mališanima pričao o pravilima ponašanja na putu od škole do kuće  kao i o svemu drugo što treba da znaju kada se nalaze u saobraćaju.

Agencija za bezbednost u saobraćaju je svakom đaku prvaku poklonila besplatnu knjigu „Pažljivkova pravila u saobraćaju“ u cilju prevencije i rane edukacije namlađih školaraca.

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka