Prvacima socijalno ugroženih porodica uručeni školski rančevi i pribor

0

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović i član opštinskog veća zadužen za obrazovanje Živadin Mitrić, uručili su  danas rančeve i školski pribor za predstojeću školsku godinu, deci čiji su roditelji korisnici socijalne pomoći sa teritorije opštine Grocka.

Školski rančevi i pribor, koje je  obezbedila  Gradska opština Grocka u saradnji sa knjižarom „Bajka 87“,  uručeni su  deci koja ove godine polaze u prvi razred Osnovne škole. Akcija je realizovana u saradnji sa Centrom za socijalni rad Grocka, koji je dostavio podatke o socijalno ugroženim porodicama sa ovog područja.

Predsednik  Dilberović pozdravio je prisutne i poželeo deci srećan polazak u školu . Istakao je da je ovo skroman način kojim je lokalna samouprava pomogla socijalno ugroženim porodicama i da će uz saradnju sa Centrom za socijalni rad, i ubuduće pomagati socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.

Majka jednog od učenika, se u ime  prisutnih roditelja i u svoje ime  zahvalila  predstavnicima opštine i Centru za socijalni rad što su im izašli u susret i pomogli da pripreme decu za polazak u školu.

DSC_4514 DSC_4518 DSC_4521 DSC_4530

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka