Protokol o saradnji između opštine Vitina i GO Grocka

0

Prilikom posete delagacije grada Beograda Autonomnoj pokrajini Kosovo i Metohija, dogovoreno je potpisivanje Protokola o saradnji između gradskih opština grada Beograda i opština na Kosovu i Metohiji. Danas su Protokol o saradnji potpisali v.d. direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, kojim je definisano da se u skladu sa ovim Protokolom, potpišu zasebni Protokoli između gradskih opština i opština na KiM.

Prepoznajući zajednički  i  opšti interes, kao i potrebu za intenzivnijom saradnjom i razvojem partnerskih odnosa sa ciljem unapređenja životnih uslova građana na KiM, zamenica predsednika gradske opštine Grocka, Živadinka Avramović danas je potpisala Protokol o saradnji između gradske opštine Grocka i opštine Vitina, koju je predstavljao Srđan Nikolić, predsednik Privremenog organa opštine Vitina.

Opština Grocka će pružiti kontinuiniranu neophodnu pomoć i podršku opštini Vitina sa ciljem direktnog i trajnog poboljšanja životnog standarda njenih građana. Međusobna saradnja biće realizovana u oblasti kulture, umetnosti, zdravstvene i socijalne zaštite, obrazovanja, privrednog razvoja, infrastrukture i drugim oblastima.

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka