Протокол о сарадњи између општине Витина и ГО Гроцка

0

Приликом посете делагације града Београда Аутономној покрајини Косово и Метохија, договорено је потписивање Протокола о сарадњи између градских општина града Београда и општина на Косову и Метохији. Данас су Протокол о сарадњи потписали в.д. директора Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић и заменик градоначелника Београда, Горан Весић, којим је дефинисано да се у складу са овим Протоколом, потпишу засебни Протоколи између градских општина и општина на КиМ.

Препознајући заједнички  и  општи интерес, као и потребу за интензивнијом сарадњом и развојем партнерских односа са циљем унапређења животних услова грађана на КиМ, заменица председника градске општине Гроцка, Живадинка Аврамовић данас је потписала Протокол о сарадњи између градске општине Гроцка и општине Витина, коју је представљао Срђан Николић, председник Привременог органа општине Витина.

Општина Гроцка ће пружити континуинирану неопходну помоћ и подршку општини Витина са циљем директног и трајног побољшања животног стандарда њених грађана. Међусобна сарадња биће реализована у области културе, уметности, здравствене и социјалне заштите, образовања, привредног развоја, инфраструктуре и другим областима.

 

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка