Proslavljena slava Sveti Sava u svim školama na opštini Grocka

0

Danas , 27.januara sve škole,fakulteti i obrazovne institucije širom Srbije slave dan Svetog Save.

Školska slava Sveti Sava proslavljena je danas i u svim osnovnim školama na teritoriji opštine Grocka kao i u Srednjoj školi u Grockoj, u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva.

Slava , u školama, obeležena je presecanjem slavskog kolača i svečanim programom .

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović bio je gost Osnovne škole „Nikola Tesla “ u Vinči, koji se tokom priredbe obratio direktoru škole Dragoljubu Gačiću, nastavnicima, zaposlenima , đacima, i ostalim prisutnima , poželevši im srećnu slavu. Zamenica Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić i zamenik predsednika Skupštine Zoran Kostić bili su gosti u Osnovnoj školi“Ilija Garašanin“ u Grockoj i u Osnovnoj školi „Ivo Lole Ribar“ u Begaljici.

Članovi opštinskog veća, odbornici skupštine i ostalo rukovodstvo bili su gosti na priredbama u školama na našoj opštini.

Prenosimo Vam delić atmosfere iz Osnovne škole „Ilija Garašanin“ iz Grocke, Osnovne škole „Ivo Lole Ribar “ iz Begaljice, Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Kaluđerici ,Osnovne škole „Nikola Tesla“ iz Vinče, Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Vrčina i Leštana i Srednje škole iz Grocke.

13 copy 17 copy 33 copy 43 copy 65 copy 73 copy 83 copy 104 copy 114 copy 124 copy 129 copy DSC_0026 copy DSC_0044 copy DSC_0131 copy

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka