Propozicija „Izbora za Mis 52. Gročanskih svečanosti“

0

Održan je sastanak Organizacinog odbora “Izbora za Mis” u okviru 52. Gročanskih svečanosti. Glavni pokrovitelj ove prestižne manifestacije je Gradska opština Grocka. Generalni sponzori ovogodišnje manifestacije izbora za mis su : Turistička agecija “Barcino Turs” iz Beograda, koja će biti darodavac putovanja ekskluzivnih destinacija za prvih pet devojaka, butik “Plus Ekskluziv”, koji će misice opremiti garderobom za takmičenje, Zlatara „Koak“, koja će devojci koja osvoji prvo mesto i ponese titulu “Mis 52. Gročanskih svečanosti” pokloniti dijademu , restoran “Vinogradi Grocka” će misice ugostiti i upriličiti ovu manifestaciju svečanom večerom, cvećara “Ljilja”, koja će obezbediti cvetne aranžmane kao i  Str “Brka” iz Grocke, koji će misicama pokloniti profesionalno šminkanje  i frizure tokom takmičenja, kao i kožna galanterija Nikolovski, koja će biti zadužena za šivenje lenta za naše misice.

Nagrade koje će prvih pet devojaka osvojiti su sledeće:

Mis „52. Gročanskih svečanosti“-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)

Prva pratilja „52. Gročanskih svečanosti“,-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)

Druga pratilja „52. Gročanskih svečanosti“,-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)

Mis šarma-obilazak Evroskih metropola

Mis fotogeničnosti-Obilazak Evropske metropole.

Publiku će zabavljati Aleksandra Dabić i Oliver Tvist bend.

Ko će od devojaka da osvoji ova utovanja odlučiće žiri ovogodišnjeg izbora za Mis „52. Gročanskih svečanosti“  na čelu sa estradnom umetnicom, Slađom Delibašić i modnom kreatorkom, Katarinom Vučetić.

Krajnji rok za prijave za Mis „52.Gročanskih svečanosti“ je produžen do 25.07.2019. godine. Sve zainteresovane devojke se mogu prijaviti na ove brojeve telefona:Milica Janković -066 8062-035 i Miroljub Radojević Trale – 066 8064 111. Ostalo je samo još osam mesta za prijavu na ovom prestižnom takmičenju.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka