Пристиже половина контигента противградних ракета

0

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и помоћник председника за пољопривреду Душко Живанчевић одржали су данас састанак са противградним стрелцима са територије општине Гроцка.

Тема састанка била је хитно сређивање и боље обезбеђивање противградних станица, са којим ће се кренути у наредним данима, јер пристиже прва половина контигента ракета до краја априла. Такође, приоритет је и хитно сређивање путева који воде до ових станица, а радови ће почетком маја.

У разговору са представницима противградних стрелаца председник Симоновић преузео је на себе обавезу да ће разговарати са председницима општина које се граниче са територијом наше општине како би и они следили пример општине Гроцка и потпомогли одређеним средствима опремање ракетних станица, а све у циљу ефикасније одбране и заштите пољопривредне производње од елементарне непогоде – града.

Пртовградни стрелци ће поред редовних примања које им је обезбедила општина такође добити и радне униформе и биће у сталном надзору од стране надлежних општинских институција, како би се њихов рад обављао континуирано и несметано.

 

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка