Prijem dobrodošlice povodom foruma „Beogradski investicioni dani“,

0

U Starom dvoru u Beogradu sinoć je organizovan prijem dobrodošlice povodom foruma „Beogradski investicioni dani“, koji organizuju Grad Beograd, Privredna komora Beograda i Centralnoevropski forum za razvoj .

Na prijemu se okupio veliki broj predstavnika diplomatskog kora i ministarstava ,  partneri  i investitori, političkki  zvaničnici  ,predstavnici  stranih i domaćih kompanija i lokalne samouprave.

Prisutnima se obratio gradonačelnik grada Beograda Siniša Mali, koji je ovom prilikom istako da je ovo odličan način  da preko 600 učesnika iz skoro 20 zemalja sveta vidi sve ono što je Grad Beograd uradio u prethodne tri godine i sve ono što planiramo da uradimo u narednim godinama.

– Izuzetno je važno što na forumu učestvuju i predstavnici drugih lokalnih samouprava, kao i Autonomne pokrajine Vojvodine, jer svi zajedno radimo na projektu bolje i jače Srbije. Kroz ovakve forume imamo priliku da se predstavimo potencijalnim investitorima na pravi način, ali i da prezentujemo budućnost Srbije koju zajedno gradimo – rekao je gradonačelnik grada Beograda Siniša Mali.

Takođe su se  prisutnima obratili  predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić i predsednica Centralno-evropskog foruma za razvoj (CEDEF) Ana Bovan .

Prijemu povodom foruma „Beogradski investicioni dani“ ispred rukovodstva gradske opštine Grocka prisustvovala je zamenica predsednika gradske opštine Grocka Živadinka Avramović.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDE

 

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka