Predstava „Žena moga muža“ u Dnevnom centru i klubu za stare

0

Predstava koja nosi naziv “ Žena moga muža“ delo Saše Pantića, odigrana je danas sa početkom u 12 časova u Dnevnom centru i klubu za stare „Grocka“.
Pored glumca Saše Pantića , koji je poznat kao tvorac Kursadžija, u predstavi uloge tumače Dragana Sudžuk i Tijana Čurović, pozorišne i televizijske glumice.
Predstavu humorističkog karaktera, koja je bila namenjena najstarijim građanima sa naše opštine, obezbedila je Gradska opština Grocka .
Ispred opštinskog rukovodstva predstavi su prisustvovali zamenica predsednika Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić i zamenik predsednika Skupštine opštine Grocka Zoran Kostić.
Pre početka predstave prisutnima se obratila zamenica predsednika Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić,koja je u ime opštinskog rukovodstva i u svoje ime pozdravila sve prisutne. Zamenica predsednika opštine Grocka Jasmina Mandić istakla je da saradnja između lokalne samouprave i Gerontološkog centra Beograd (Grocka) nikada nije bila bolja i da najmlađi tim koji upravnja ovom opštinom ima razumevanja i sluha za potrebe najstarijih sugrađana i da su vrata lokalne samouprave svakodnevno otvorena za njih.

Galeriju slika možete pogledati OVDE

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka