Председник Симоновић у обиласку машин-браварске трговинске радње „Радаковић Ђорђо“

0

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и угледни привредник са наше општине Ђуро Грубор,власник фирме „Металинекс“ из Лештана, обишли су данас породинчну фирму „Радаковић Ђорђо“, поводом лансирања нове машине за сечење и обраду метала, алуминијума, бакра и гвожђа.

Наиме,реч је о самосталној машин-браварско трговинској радњи“Радаковић Ђорђо“,која је основана 2000. године и од тада до данас у насељу Калуђерица успешно послује.
Власник је упознао председника Симоновића са делатностима којима се ова фирма бави,истичући да су производи високе класе,по изузетно повољним ценама,о чему сведоче препоруке великог броја купаца и референци, а у фирми је запослено 30 радинка.
Овом пркликом,имали су могућност да погледају нову машину, али и чују информације о производима као што су алуминијумски прозори, врата,фасаде, челични и ПВЦ прозори, али и начином израде,монтаже и демонтаже комплетне грађевинске браварије.
Председник Симоновић истакао је да је богата и развијена привреда предуслов развоја државе, као и да му је посебно драго када посети породицу, која је својим радом и трудом створила успешну производњу и настоји се да прошири дијапазон свог пословања.
– Локална самоуправа, у сарадњи са Саветом за привреду градске општине Гроцка, тежи ће да помогне и подржи рад свих привредника са наше општине, како би се подстакао и унапредио развој привреде  -рекао је Симоновић.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка