Otvorena ispostava PIO fonda u Grockoj

0

U Grockoj, u ulici Narodnog heroja 3/a, danas je 25. decembra otvorena ispostava Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje , Filijale za grad Beograd, za područje gradske Opštine Grocka, koja će olakšati pristup uslugama Fonda osiguranicima sa prebivalištem ili mestom zaposlenja na ovoj opštini.

Otvaranju je prisustvovao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, direktor Filijale za grad Beograd Ivan Todorović, zamenica predsednika gradske opštine Grocka Jasmina Mandić, zamenik predsednika skupštine opštine Grocka Zoran Kostić i gospodin Dragoljub Simonović.

Otvaranje ispostave Rebupličkog fonda PIO u Grockoj, gde ima 14.114 osiguranika i nešto više od 13.000 penzionera, pružiće mogućnost građanima da svoja prava iz penzijskog osiguranja ostvaruju u svojoj opštini. Imaće mogućnost da podnose sve vrste zahteva, da kompletiraju zahteve, da podnose sve vrste prijava na osiguranja,sve vrste potvrda i uverenja.

Zamenica predsednika opštine Grocka Jasmina Mandić zahvalila se ministru Vulinu što je brzo izašao u suret zahtevu da se otvori ispostava u Grockoj, koja ima preko 100.000 stanovnika.

Potreba za tim, kako je navela, postoji, a u planu je uskoro i otvaranje ispostave u Kaluđerici, takođe velikom naselju.

Galeriju slika sa otvaranja možete pogledati OVDE

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka