Organizovana humanitarna revija kao podrška ženama koje su pretrpele nasilje

0

U pozorištu Madlenijanum održana je manifestacija „Veče mode, stila i glamura“ kroz humanitarnu modnu reviju u znak podrške svim ženama koje su pretrpele nasilje. Humanitarnoj večeri su prisustvovali  predsednica Gradske opštine Grocka, Živadinka Avramović i član Veća opštine, Živadin Mitrić.

Predsednica GO Grocka se obratila medijima i svim prisutnima, i poručila da opština posvećuje posebnu pažnju promovisanju pravih vrednosti koja se ogledaju kroz uspeh dece i mesta u kome živimo.

Tokom večeri je organizovana i donatorska modna revija u kojoj su poznati dizajneri donirali svoje modele udruženju za pomoć ženama koje su trpele nasilje. Neke od modela je ponela i Staša Raković iz opštine Grocka, koja se revijalno predstavila i ponela krunu mlade dame 2019. godine. Mlada Staša će učestvovati u finalu u Vrnjačkoj Banji 2020. godine i time pružiti primer drugoj deci iz svoje opštine.

Predsednica GO Grocka je na poziv organizatora uručila nagradu Danici Krstić, koja je u čast svih prisutnih zapevala svoju novu pesmu.

 

Fotografije sa događaja možete pogledati OVDE.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka