Opština Grocka obezbedila paketiće deci iz Leposavića

0

Mališani predškolske ustanove „Bambi“ u Sočanici svečano su uz novogodišnju pesmu dočekali prijatelje iz opštine Grocka koji su se potrudili da dodelom novogodišnjih paketića ulepšaju mališanima predstojeće praznike. Paketiće je ispred GO Grocka podelio odbornik opštine Milenko Bukvić sa saradnicima.

Zahvalnost za gest ljubavi, humanosti i dobrote je stigao i od direktorke PU „Bambi“ Ive Milutinović koja je istakla da je od neprocenjive vrednosti pažnja koju pruža opština Grocka i da se na taj način jača stub i budućnost postojanja na prostorima Kosova i Metohije.

Donatori su pripremili preko pet stotina paketića za decu sa Kosova i Metohije. Uz osmeh i pesmu podeljeno je preko 250 paketića za najmlađe iz predškolskih ustanova, a nakon toga obradovano je i 250 učenika  OŠ „Vuk Karadžić“ od prvog do četvrtog razreda. Svim prisutnima se obratio i odbornik opštine Milenko Bukvić poželevši srećne predstojeće praznike.

Ispred opštine Leposavić gradonačelnik Zoran Todić je naglasio da prijateljstvo koje pruža opština Grocka pokazuje da narod i deca koji žive na Kosovu i Metohiji nisu sami.

Prigodnim kulturno-umetničkim programom osnovci su zahvalili donatorima na poklonima.

 

Fotografije sa događaja možete pogledati OVDE

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka