Opština Grocka na Novosadskom sajmu poljoprivrede

0

Na 84. međunarodnom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 13. do 19.maja, svoje poljoprivredne potencijale prezentovala je i gradska opština Grocka, u okviru štanda Grada Beograda, koji se nalazi u Hali „Master“.

Opština Grocka predstavila je na štandu promotivni materijal, kao i  „Hladnjače“ Brestovik i distributivni centar za promet voća i povrća PDM Agro fruit d.o.o. Pudarci, uz raznovrsno sezonsko voće, a posetioci su imali priliku da pogledaju i film o privrednim i turističkim potencijalima naše opštine.

Štand je posetio predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović i predsednik Skupštine gradske  opštine Grocka Stefan Dilberović. Prilikom posete Sajma razgovarali su sa direktorkom Uprave za poljoprivredu Grada Beograda Snežanom Vračar, kao i sa predsednikom gradske opštine Sopot Živoradom Milosavljevićem.

Predsednik Simonović , ovom prilikom, dao je intervju za internet portal „Top Srbija“, gde je posebno naglasio angažovanje lokalne samouprave u cilju jačanja i unapređenja poljoprivredne na našoj opštini.

U ime gradske opštine Grocka promociji su prisustvovali pomoćnik predsednika zadužen za poljoprtivredu Duško Živančević, član veća Dragana Ćujić, pomoćnik predsednika Bojana Đurović, načelnik službe za zajedničke poslove Dragan Petrović i šef protokola Gordana Mirković.

Veliki broj ljudi posetio je naš štand i uz degustaciju trešanja, jagoda i jabuka, upoznali se sa prirodnim, kulturnim i turističkim lepotama našeg kraja.

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka