Oдржано такмичење у гађању глинених голубова и такмичење у кувању ловачког гулаша

0

30.07.2016. године у 10 часова стартовало је такмичење у гађању глинених голубова, док је такмичење у кувању ловачког гулаша почело од 13 часова.

На овогодишњем такмичењу у гађању глинених голубова учествовало је 15 екипа са 50 такмичара. Такмичари су долазили из свих крајева Србије од Прешева на југу до Зрењанина на северу. Најмлађи учесник такмичења био је Немања Бећаговић из Гроцке, а најстари такмичар био је Миодраг Панчић из Велике Плане.

Такмичење се одвијало у две категорије, екипно и појединачно а постигнути су следећи резултати:
Екипно:
1. екипа Маршали – Велика Плана и Свилајнац
2. екипа Шумадија – Крагујевац
3. екипа Лештане
Појединачно:
1. место Милан Ђорђевић из Уба
2. место Милош Алексић из Београда
3. место Никола Тодоровић из Старог Костолца

Ревијални део такмичења отворио је председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић гађањем првог глиненог голуба.Чланови већа Зоран Којић, Зоран Марков и Владо Радовановић обишли су такмичаре.
Победницима је награде уручио члан већа Владо Радовановић. Зоран Максимовић испред Стрељачке секције Ловачког удружења Гроцка захвалио се градској општини Гроцка на помоћи у организацији овог такмичења.

У исто време на Малој оаси одржано је такмичење у кувању ловачког гулаша. У овом такмичењу учествовало је 8 екипа.
Прво место освојила је екипа Макс спорта из Гроцке, друго место екипа Ловачки Боеми из Бегаљице, а треће место Саша и Бора Ловачко удружење Фазан из Зрењанина. Награде је победницима уручио члан већа Владо Радовановић. Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић обишао је такмичаре и пожелео им успешно кување гулаша.

Галерију слика можете погледати ОВДЕ

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка