Одржана промоција романа „Српско срце Јоханово“, у Гроцкој

0

Промоција  романа  „Српско срце Јоханово“, аутора Веселина Џелетовића одржана је синоћ у великој сали Скупштине градске општине Гроцка са почетком у 19 часова.

На самом почетку програма присутне је поздравила заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, која је била домаћин скупа, а промоцији су присуствовали и заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић , директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић и суграђани.

Пре обраћања аутора, присутним се обратио менаџер Удружења писаца и издавачке куће „Поета“ Слободан Росић, а будући да је синоћ тема била проза и поезија песник Бора Живаљевић прочитао је  песму „Коштара“.

Након тога, љубитељима прозе обратио се аутор романа  „Српско срце Јоханово“, Веселин Џелетовић, који је председник Удружења писаца „Поета“ и члан Удружења књижевника Србије и Међународне федерације новинара.Он је на врло сликовит начин испричао  како је настао овај роман, који говорио о трговини органа на Косову и Метохији, а написан је  по истинитом догађају. Ова потресна и тешка прича заинтересовала је посетиоце који су након промоције имали могућност да купе роман са потписом аутора.

У оквиру промоције романа организован је и музички програм ученика Основне музичке школе из Гроцке, у којем су наступале  Милица Ђорђевић, Софија Фаркаш и Катарина Фаркаш.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка