Održan uskršnji turnir u Basketu 3 na 3 u Boleču

0

Na predlog mladih iz Boleča, Kancelarija za mlade im je izašla u susret i organizovala u nedelju, 5. maja Uskršnji turnir u basketu „3 na 3“ na sportskom igralištu u Boleču. Takođe uoči turnira uredila je igralište gde je između ostalog postavljena i zaštitna ograda kako lopta ne bi završavala u obližnjem potoku, što je do sada bio čest slučaj.

Na turniru je učestvovalo deset ekipa sa teritorije naše opštine: „Feniks“, „Ekipa“, „BGK“, „Brigate“, „Bona fides“, „Končar“, “Majstori”, “Kampones”, “Frateli” I “Stodmajer”, koje su se u takmičarskoj atmosferi fer-pleja nadmetale za neku od prve tri nagrade.

Takmičenje je ispratilo oko stotinak ljubitelja basketa bodreći svoje favorite. Treće mesto osvojila je ekipa „Majstori“ pobedom nad četvrtoplasiranom ekipom „Kampones“. U finalu su se nadmetale ekipe „Frateli“ i „Stodmajer“ koje se završilo pobedom „Fratelija“ rezultatom 16:12.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare, diplome i brendirane majice. Ekipa „Majstora“ je za osvojeno treće mesto dobila loptu kojom se igrao turnir, „Stodmajer“ su za osvojeno drugo mesto dobili novu loptu za basket, a ekipa „Frateli“ kao pobednici, dobila je novčanu nagradu i večeru na splav restoranu „Sjaj“.

Kako nam je rekao novi koordinator KZM Stefan Milojević: “ Kancelarija za mlade Grocka će nastaviti sa organizovanjem ovakvih sportskih manifestacija i u narednim mesecima, i biće uključeni i ostali sportovi. Iskoristiću ovu priliku da se u ime Kancelarije za mlade zahvalim svim takmičarskim, ekipama , kao I prijateljima turnira: autoservisu „Darko 74“, autošopu „Miša“, i vulkanizerskoj radnji „Tigar junior“.”

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka