Одржан Сајам образовања у Гроцкој

0

Сајам образовања, пети по реду, организован је данас у великој сали градске општине Гроцка, са почетком у 9 часова.

Организатор даншњег сајма је Основна школа „Свети Сава“ из Врчина, под вођством директора школе Добрице Синђелића и Тима за професионалну орентацију , а уз подршку и помоћ градске општине Гроцка и Канцеларије за маде.

Сајам је свечано отворио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, а свечаном отварњу присуствовали су заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић, чланове већа, директор ОШ „Свети Сава“ Добрица Синђелић, наставници и ученици осмих разреда са наше општине.

Председник градске општине Гроцка Драгоњуб Симоновиоћ овом приликом истакао је задовољство што се Сајму одазвао велики број деце, додајући да ће локална самоуправа наставити да улаже у образовне системе и унапређење школства , у складу са својим надлежностима и могућностима.

Посетиоци Сајма били су у  прилици  да се упознају са условима и начином рада 25 средњих школа и заиста је постојао  велики избор за све оне ђаке који  још увек нису одабрали школу у којој желе да похађају средње образовање.

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка