Obilazak završnih radova na asfaltiranju glavne ulice u Vrčinu

0

Predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović, sa svojim saradnicima, obišao je danas završne radova na asfaltiranju glavne ulice u centru Vrčina.

Radovi su pre svega rezultat izuzete saradnje opštine Grocka, sa gradskom vlašću, budući da je investitor radova JP“Putevi Srbije“, a izvođač JKP „Beograd put“.

Ova deonica puta urađena je na inicijativu i zahtev lokalne samouprave, a vrednost  investicije je oko 80 miliona dinara.

Prilikom obilaska radova, predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović u izjavi za medije istakao je da je zadovoljan pre svega kvalitetom, ali i brzinom izvođenja radova, dodajući da sve ono što se nekada radilo mesecima sadašnje rukovodstvo opštine Grocka uspeva da realizuje za 4 do 5 dana.

-Danas završavamo radove u centru Vrčina, u skladu sa našim planovima. Do kraja juna završićemo naselje Dragoslava Stankovića i Durmitorsku ulicu u Vrčinu. Uradili smo i dva strateški važna puta na našoj opštini, a to su put Zaklopača-Grocka i put Boleč-Leštane. Takođe, spojili smo opštinu Grocka sa opštinom Mladenovac, tako što smo uradili put koji povezuje naselje Umčari sa Dubonom, a uradićemo i put koji povezuje Dražanj sa Malim Požarevcom.  Uspostavljena je saradnja između opštine Grocka i opštine Zvezdara, u cilju poboljšanja putne infrastrukture u naselju Klenak u Kaluđerici. Asfaltiranjem ulica Željka Milivojevića, Avalske i Beogradske spojićemo ove dve opštine i zatvorićemo ciklus povezivanja opštine Grocka sa opštinama u okruženju. U julu će uslediti pauza radova, kako bi smo se pripremili za predstojeću sezonu asfaltiranja, a paralelno ćemo raditi i na sanaciji atarskih puteva- rekao je predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka