Новогодишња чаролија у Калуђерици

0

Данас, 30. Децембра 2014. године, у Калуђерици у улици Краља Петра код Месне заједнице организована је манифестација „Новогодишња чаролија “ .
Ову манифестацију , која је била намењена свим малишанма са наше општине, организовала је Градска општина Гроцка у сарадњи са Канцеларијом за младе.
Програм кутурно-забавног карактера водио је Пеђолино , а у програму су учествовали малишани из вртића „Лане „ из Калуђерице, ученици Основних школа „Алекса Шантић“, и „Милоје Васић“ из Калуђерице и ученици Основне школе „Никола Тесла“ из Винче. Такође програм су употпунили ученици Музичке школе из Гроцке, Етно грука из Врчина и културно-уметничко друштво Шумадинац из Калуђерице.
На почетку програма присутне је поздравио председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић који је свим присутнима пожелео срећне божићне и новогодишње празнике. Председник Стефан Дилберовић је истако да ће се наша општина потрудити да ова манифестација, која је ове године први пут организована, заживи и постане традиција.
У оквиру програма малишани су уживали у предеставама „Маша и меда Новогодишња бајка“ и „Новогодишња чаролија“, а мноштво аниматора , мађионичара, жонглера и вила шетали су улицом, изводили трикове и забављали масу.
Дуж улице били су постављени штандови , на којима су присутни били у могућности да купе слаткише и новогодишње украсе.
Оно што је било највеће изненађење за све присутне био је Деда Мраз који је у улицу са Бака Мразицом ушао у кочијама , које су вукли коњи.
Малишани су данас такође били у прилици да бесплатно јашу коње из коњичког клуба Урбан Каубој из Гроцке, и да се сликају са Деда Мразом.
Посластичарница „Сузана“ из Калуђерице за ову манифестацију донирала је колаче, СТР“Брка“ из Гроцке донирао је слаткише, Градска општина је присутнима делила чај,а догађај је медијски пропратио Студио Б.

DSC_0295 DSC_0303 DSC_0309 DSC_0349 DSC_0387 DSC_0425 DSC_0436 DSC_0458 DSC_0525 DSC_0536 DSC_0625

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка