Novogodišnja čarolija u Kaluđerici

0

Danas, 30. Decembra 2014. godine, u Kaluđerici u ulici Kralja Petra kod Mesne zajednice organizovana je manifestacija „Novogodišnja čarolija “ .
Ovu manifestaciju , koja je bila namenjena svim mališanma sa naše opštine, organizovala je Gradska opština Grocka u saradnji sa Kancelarijom za mlade.
Program kuturno-zabavnog karaktera vodio je Peđolino , a u programu su učestvovali mališani iz vrtića „Lane „ iz Kaluđerice, učenici Osnovnih škola „Aleksa Šantić“, i „Miloje Vasić“ iz Kaluđerice i učenici Osnovne škole „Nikola Tesla“ iz Vinče. Takođe program su upotpunili učenici Muzičke škole iz Grocke, Etno gruka iz Vrčina i kulturno-umetničko društvo Šumadinac iz Kaluđerice.
Na početku programa prisutne je pozdravio predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović koji je svim prisutnima poželeo srećne božićne i novogodišnje praznike. Predsednik Stefan Dilberović je istako da će se naša opština potruditi da ova manifestacija, koja je ove godine prvi put organizovana, zaživi i postane tradicija.
U okviru programa mališani su uživali u predestavama „Maša i meda Novogodišnja bajka“ i „Novogodišnja čarolija“, a mnoštvo animatora , mađioničara, žonglera i vila šetali su ulicom, izvodili trikove i zabavljali masu.
Duž ulice bili su postavljeni štandovi , na kojima su prisutni bili u mogućnosti da kupe slatkiše i novogodišnje ukrase.
Ono što je bilo najveće iznenađenje za sve prisutne bio je Deda Mraz koji je u ulicu sa Baka Mrazicom ušao u kočijama , koje su vukli konji.
Mališani su danas takođe bili u prilici da besplatno jašu konje iz konjičkog kluba Urban Kauboj iz Grocke, i da se slikaju sa Deda Mrazom.
Poslastičarnica „Suzana“ iz Kaluđerice za ovu manifestaciju donirala je kolače, STR“Brka“ iz Grocke donirao je slatkiše, Gradska opština je prisutnima delila čaj,a događaj je medijski propratio Studio B.

DSC_0295 DSC_0303 DSC_0309 DSC_0349 DSC_0387 DSC_0425 DSC_0436 DSC_0458 DSC_0525 DSC_0536 DSC_0625

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka