Nastavljena sanacija atarskih puteva do protivgradnih stanica

0

Rukovodstvo gradske opštine Grocka, na čelu sa predsednikom Simonovićem, velikim  zagalaganjem i odgovornim delovanjem, u prethodnom periodu, znatno je unapredilo uslove za razvoj poljoprivrede na našoj opštini.

Ugovorom o donaciji, koji je gradska opština Grocka popisala sa preduzećem EDEPRO iz Leštana, obezbeđeno je 100 protivgradnih raketa i na taj način kompletno je opremljeno svih 8 protivgradnih stanica. Do sada je upotrebljena  trećina raketa, a poljoprivredni usevi su uspešno sačuvani od elemetarnih nepogoda.

Kao što je i obećano, u toku je   sanacija atarskih puteva, koji vode do protivgradnih stanica i urađeni su  putevi  u Vrčinu, Umčarima i Begaljici.

Trenutno se sanira atarski put koji vodi do protivgradne stance u Vinči u dužini od 1200 metara, a radove su danas obišli Duško Živančević pomoćnik predsednika za poljoprivredu, Marinko Babić zamenik direktora Javnog preduzeća za izgradnju opštine Grocka i Zoran Markov član opštinskog Veća.

U narednom periodu biće nastavljeni radovi  na sanaciji atarskih puteva do raketnih stanica i u  drugim naseljima na teritoriji opštine Grocka.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka