Konjički klub „Urban Cowboy“ opština Grocka

0

U saradnji sa srpskom kraljevskom porodicom, princom Mihailom i princezom Ljubicom, Konjički klub „Urban Cowboy“ na čelu sa direktorom kluba Nenadom Paunićem, učestvuje u organizaciji humanitarne akcije na Oplencu u Topoli. Humanitarna akcija se sprovodi u cilju prikupljanja sredstava za izradnju prvog dečijeg igrališta na ovom lokalitetu.

Prelepi konji Konjičkog kluba „Urban Cowboy“ su dugogodišnji učesnici raznih manifestacija humanitarnog ili i izložbenog karaktera. Širom Srbije su dobro poznati po izvanrednim rezultatima na mnogobrojim izložbama konja. Izložba na Kosmaju kao i Prvi Sabor konjara u Svilajncu su poslednje dve smotra konja na kojima su pastuvi Konjičkog kluba „Urban Cowboy“ „pokupili“ značajne nagrade. Na izložbi konja u Svilajncu, koja je jedna od bolje organizivanih izložba u Srbiji,  na kojoj su učestvovala izložbena grla konja svih rasa, ubedljivo prvo mesto je ponovo osvojio dobro poznati pastuv Golden Boy – Zlatko, konjičkog kluba „Urban Cowboy“. Golden Boy osvojio je 1. mesto u klasi pastuva kao i 1. mesto u izboru za najlepšeg konja cele izložbe u konkurenciji 150 konja.

Konjički klub „Urban Cowboy“, koji ima preko 50 stalnih članova, u saradnji sa gradskom opštinom Grocka sredom i nedeljom od 9-13 časova, ukoliko to vremenske prilike dozvoljavaju, organizuje turistički obilazak užeg centra Grocke fijakerom. Vožnje su besplatne i obilazak se vrši u 3 moguće rute:

  1. Crkva Svete Trojice u Grockoj-centar-Kej na Dunavu-povratak Avalskom ulicom;
  2. Crkva Svete Trojice u Grockoj-centar-Smederevski put, restoran „Vinogradi“-povratak i
  3. Crkva Svete Trojice u Grockoj-centar-Smederevski put-put ka Begaljici do zgrade EPS-a-povratak.

 

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka