Коњички клуб „Urban Cowboy“ општина Гроцка

0

У сарадњи са српском краљевском породицом, принцом Михаилом и принцезом Љубицом, Коњички клуб „Urban Cowboy“ на челу са директором клуба Ненадом Паунићем, учествује у организацији хуманитарне акције на Опленцу у Тополи. Хуманитарна акција се спроводи у циљу прикупљања средстава за израдњу првог дечијег игралишта на овом локалитету.

Прелепи коњи Коњичког клуба „Urban Cowboy“ су дугогодишњи учесници разних манифестација хуманитарног или и изложбеног карактера. Широм Србије су добро познати по изванредним резултатима на многобројим изложбама коња. Изложба на Космају као и Први Сабор коњара у Свилајнцу су последње две смотра коња на којима су пастуви Коњичког клуба „Urban Cowboy“ „покупили“ значајне награде. На изложби коња у Свилајнцу, која је једна од боље организиваних изложба у Србији,  на којој су учествовала изложбена грла коња свих раса, убедљиво прво место је поново освојио добро познати пастув Golden Boy – Златко, коњичког клуба „Urban Cowboy“. Golden Boy освојио је 1. место у класи пастува као и 1. место у избору за најлепшег коња целе изложбе у конкуренцији 150 коња.

Коњички клуб „Urban Cowboy“, који има преко 50 сталних чланова, у сарадњи са градском општином Гроцка средом и недељом од 9-13 часова, уколико то временске прилике дозвољавају, организује туристички обилазак ужег центра Гроцке фијакером. Вожње су бесплатне и обилазак се врши у 3 могуће руте:

  1. Црква Свете Тројице у Гроцкој-центар-Кеј на Дунаву-повратак Авалском улицом;
  2. Црква Свете Тројице у Гроцкој-центар-Смедеревски пут, ресторан „Виногради“-повратак и
  3. Црква Свете Тројице у Гроцкој-центар-Смедеревски пут-пут ка Бегаљици до зграде ЕПС-а-повратак.

 

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка