Јелена Јовановић репрезентативка из Гроцке освојила је у кјонкушинкаи каратеу сребрну медаљу у Варни

0

 КЈОКУШИНКАИ је стил каратеа са пуним контактом, који је 1964. године основао корејско-јапански карате учитељ Сосаи Масутацу Ојама. Кјокушинкаи на јапанском значи „пут апсолутне истине“. Кјукошинкаи има корене у филозофији самоусавршавања, дисциплине и јаког тренинга. То је фул контакт стил који се примио широм света (током више од 50 година тренирало га је преко 12 милиона људи).

КЈОКУШИНКАИ КЛУБ ТИГАР је члан КЈОКУШИНКАИ САВЕЗА СРБИЈЕ, Надлежног националног спортског савеза за спортску грану Кјокушинкаи, што нашим члановима даје могућност учешћа на званичним националним и интернационалним турнирима, семинарима, камповима и припремама, као и најбољима могућност наступа за НАЦИОНАЛНИ ТИМ-РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ Републике Србије.

Tакмичарка ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВИЋ, једна од  чланова који наступају за репрезентацију Р. Србије, oнаје школски пример талентованог, вредног и радног детета. Такође је узор осталим члановима и одличан репер шта се све може постићи симбиозом једног детета са потенцијалом и рада у Клјубу који ангажује врхунске тренере са сопстевеним такмичарским искуством, а потом и тренерским резултатима.

Јелена је почела је да тренира у марту 2016. године, убрзо је запажена како од челника Савеза тако и од селектора и већ је јесени исте године дебитовала за национални тим, Репрезентацију Србије. Поред бројних резултата које је остварила за Клуб на турнирима, куповима идр. за репрезентацију је наступала осам пута.

 1.    15. Вече борилачких вештина – ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2016 2. место

2.    БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО 2017 2. Место

3.    ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО БУГАРСКЕ 1. место

4.    ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ 2017 1. место

5.    16. Вече борилачких вештина – ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2017 У категорији до 60кг 1. место и у апсолутној категорији 1. место

6.    ТРОФЕЈ САЈМА СПОРТА 2017 1. место

7.    БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО 2018 1. место

8.    ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО 2018 2. место

 

 

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка