JAVNI POZIV: Sastanak povodom osnivanja Udruženja stvaralaca sa teritorije opštine Grocka

0

Pozivamo sve zainteresovane stvaraoce sa teritorije opštine Grocka da se okupe u četvrtak, 18. avgusta u 18 časova u velikoj sali opštine Grocka, kako bismo zajedno održali sastanak povodom osnivanja Udruženja stvaralaca opštine Grocka.

Nakon velikog interesovanja za grupne izložbe na teritoriji naše Opštine tokom 2016. godine, uočeno je da postoji veliki broj kreativnih i nadarenih sugrađana koji aktivno rade i stvaraju, u različitim oblastima likovne i primenjene umetnosti, aktivno se bave literarnim stvaralaštvom i pisanom rečju, scenskim izvođenjem itd. Ideja Gradske opštine Grocka, koju je podržao i Centar za kulturu opštine Grocka, jeste da se okupimo i upoznamo, kako bismo ubuduće pružili veću podršku stvaraocima, a takođe u različitim prilikama i situacijama nastupali kao grupa stvaralaca koja ima šta da pokaže, prikaže i ponudi. Poziv se odnosi na sve stvaraoce sa teritorije naše opštine, i akademske umetnike i one koji se iz hobija i ljubavi bave nekom stvaralačkom disciplinom.

Očekujemo Vas u četvrtak, 18. avgusta u 18 sati – velika sala Gradske opštine Grocka, na adresi Bul. oslobođenja 39 u Grockoj. Dobrodošli!

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka