Izveštaj sa 19. Skupštine GO Grocka

0

19. sednica Skupštine Gradske opštine Grocka održana je 27. maja 2014. godine sa početkom u 10.30 časova.

Na sednici je konstatovana ostavka dosadašnjeg predsednika opštine, Zorana Markova a za novog predsednika opštine Grocka izabran je Stefan Dilberović iz Vinče. Za njega je glasalo 27 od ukupno 30 prisutnih odbornika. Za mesto zamenika predsednika Skupštine GO Grocka izabran je Zoran Kostić iz Begaljice.

Postavljeni su novi članovi veća, Olivera Knežević i Zoran Markov umesto Dejana Gvozdenovića i Zorana Tošića, a za novog sekretara Skupštine opštine Grocka izabrana je Tatjana Vučenović, diplomirani pravnik iz Grocke. Novi odbornici su Zoran Tanasijević Plavi iz Ritopeka i Snežana Trajković iz Grocke.

Na sednici su takođe usvojene sledeće tačke:

15. tačka – Predlog odluke o podršci projektu „Inovativne socijalne zaštite u graničnim beogradskim opštinama“ za koji se konkuriše u partnerstvu sa opštinama Voždovac i Rakovica.

16. tačka – Predlog odluke o završnom računu budžeta opštine Grocka za 2013. godinu.

17. tačka – Predlog rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JP „Vodovod i kanalizacija“ Grocka za 2014. godinu sa tabelarnim prikazom.

18. tačka – Predlog za izmenu koncepta plana detaljne regulacije za izgradnju sportsko-rekreativnog centra na priobalju Dunava u Grockoj.

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka