Izabrana Mis 52. „Gročanskih svečanosti“

0

Sinoć na platou ispred Skupštine opštine Grocka, u „Gročanskoj čaršiji“ izabrana je misica „52. Gročanskih svečanosti“. Ovogodišnji događaj je otvorila predsednica GO Grocka Živadinka Žiža Avramović.  Žiri je i ove godine imao tešku odluku, a čak 23 lepotice su se borile za titulu najlepše Gročanke. U sastavu  žirija su se nalazili : estradna umetnica Slađana Delibašić, koja je bila predsednica žirija , Jovana Kovačević, vlasnica  Butika Plus Ekskluziv, dr Đoković sa hirurgije „Dr Đoković“, Agencija Barcino Turs, modna kreatorka Katarina Manojlović Vučetić, Miroljub Radojević Trale, predstavnik organizacionog odbora i Milina Kondić, bivša Mis breskvara.

Dok je naš žiri većao, mnogobrojnu publiku su zabaljali  Aleksandra Dabić Jacić i Oliver Tvister bend. Program su vodili Dajana Paunović i Nemanja Velikić.

Titulu „Mis 52. Gročanskih svečanosti“ je osvojila Anja Marinković iz Vrčina kojoj je lentu predala predsednica Avramović.  Za prvu pratilju izabrana je Jovana Šajković iz Grocke kojoj je lentu predao predsednik Organizacionog odbora manifestacije, Stefan Dilberović, a druga pratilja je Andrijana Rajić iz Vrčina kojoj je lentu predao zamenik predsednika opštine, Rade Ivetić. Mis šarma je Nada Temeljković iz Zaklopače kojoj je lentu predao zamenik predsednika Skupštine opštine, Mile Stanarević a Mis fotogeničnosti Jovana Mijailović iz Dražnja kojoj je lentu predao član opštinskog Veća, Steva Blagojević.

Gradska opštini Grocka, bila je generalni pokrovitelj ovogodišljeg izbora za mis. Generalni sponzor bila je turistička agencija „Barcino TURS“ iz Beograda, koja je darodavac divnih putavanja za naše misice, butik ekskluziv PLUS darovao je devojkama komplete haljina u kojima su defilovale pozornicom. Manifestaciju su takođe pomogli i  Restoran „Vinogradi“,  cvećara „Ljilja“ , STR “Brka”, kožna galanterija “Nikolovski”, Pekara “Pekarica 33” i  Zlatara „Koak“ iz Grocke.

Share.

Leave A Reply

© 2022 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka