Изабрана Мис 52. „Грочанских свечаности“

0

Синоћ на платоу испред Скупштине општине Гроцка, у „Грочанској чаршији“ изабрана је мисица „52. Грочанских свечаности“. Овогодишњи догађај је отворила председница ГО Гроцка Живадинка Жижа Аврамовић.  Жири је и ове године имао тешку одлуку, а чак 23 лепотице су се бориле за титулу најлепше Грочанке. У саставу  жирија су се налазили : естрадна уметница Слађана Делибашић, која је била председница жирија , Јована Ковачевић, власница  Бутика Плус Ексклузив, др Ђоковић са хирургије „Др Ђоковић“, Агенција Барцино Турс, модна креаторка Катарина Манојловић Вучетић, Мирољуб Радојевић Трале, представник организационог одбора и Милина Кондић, бивша Мис бресквара.

Док је наш жири већао, многобројну публику су забаљали  Александра Дабић Јацић и Оливер Твистер бенд. Програм су водили Дајана Пауновић и Немања Великић.

Титулу „Мис 52. Грочанских свечаности“ је освојила Ања Маринковић из Врчина којој је ленту предала председница Аврамовић.  За прву пратиљу изабрана је Јована Шајковић из Гроцке којој је ленту предао председник Организационог одбора манифестације, Стефан Дилберовић, а друга пратиља је Андријана Рајић из Врчина којој је ленту предао заменик председника општине, Раде Иветић. Мис шарма је Нада Темељковић из Заклопаче којој је ленту предао заменик председника Скупштине општине, Миле Станаревић а Мис фотогеничности Јована Мијаиловић из Дражња којој је ленту предао члан општинског Већа, Стева Благојевић.

Градска општини Гроцка, била је генерални покровитељ овогодишљег избора за мис. Генерални спонзор била је туристичка агенција „Барцино ТУРС“ из Београда, која је дародавац дивних путавања за наше мисице, бутик ексклузив ПЛУС даровао је девојкама комплете хаљина у којима су дефиловале позорницом. Манифестацију су такође помогли и  Ресторан „Виногради“,  цвећара „Љиља“ , СТР “Брка”, кожна галантерија “Николовски”, Пекара “Пекарица 33” и  Златара „Коак“ из Гроцке.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка