Gostovanje predsednika opštine Stefana Dilberovića na Studiu B

0

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović gostovao je jutros, 27.decembra 2014 .godine na Radio Televiziji Studio B.

Tom prilikom predsednik Stefan Dilberović govorio je o onome što je obeležilo ovu godinu , ali je takođe iskoristio priliku da najavi najvažnije projekte i manifestacije koji su planirani u godini koja je pred nama.

Iako je iza nas jako teška godina, kako zbog celokupne krizne situacije u zemlji, tako i zbog izuzetno teških finansijskih gubitaka , koja je sadašnja vlast zatekla u opštini Grocka, ipak sadašnje rukovodstvo uspeva da uspostavi dobar odnos sa građanima i održi stabilnu i dobru saradnju sa gradom.

Prilikom gostovanja na Studio B predsednik je istakao da je u proteklih dve godine Gradska opština Grocka uradila dosta toga što je u nadležnosti jedne opštinske uprave , ali i da u sledeću godinu ulazimo dosta spremniji i da opština ima u planu veliki broj projekata , koje će realizovati u saradnji sa gradom.

– U saradnji sa gradom rešićemo problem groblja na našoj opštini i rekonstrukciju glavne ulice u Grockoj, koja na to čeka već dvadesetpet godina. – rekao je predsednik Stefan Dilberović . Takođe je napomenuo da će se u narednoj godini, u Kaluđerici izgraditi nova pristojna pijaca.

Ono što će obeležiti početak 2015. godine su manifestacije koje opština Grocka organizuje za svoje građane.

Prošle godine je opština , onoliko koliko je mogla okitila centar naše opštine za novogodišnje praznike, a ove godine je u saradnji sa gradom urađena je novogodišnja rasveta i okićena jelka , na zaista zavidnom nivou i time omogućeno građanima da u što lepšoj atmosferi dočekaju predstojeće praznike.

Takođe će opština Grocka po prvi put organizovati 30.decembra u Kaluđerici manifestaciju „Novogodišnja čarolija“, koja će biti namenjena najmlađoj populaciji sa naše opštine.

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović je takođe istako da će i ove godine naša opština u prazničnom duhu proslaviti Badnje veče i Božić.

Za Badnje veče u Grockoj i Kaluđerici organizovaće se vatromet, a po drugi put na Božić će se ispred zgrade opštine organizovati lomljenje božićne česnice koja će biti veličine u prečniku 2 metara.

Opština već dve godine organizuje plivanje za Časni krts, 19. Januara, pa će manifestacija biti ponovljena ,jer prema rečima predsedika to je jedna od manifestacija koja na lep način oslikava našu opštinu.

Za sam kraj emisije predsednik Stefan Dilberović je svim građanima opštine Grocka poželeo srećnu Novu Godinu i božićne praznike.

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka