Etno bazar 2018. godine u okviru „51. Gročanskih svečanosti“

0

Juče je u prostorijama Gradske opštine Grocka održan sastanak povodom Etno bazara koji počinje sutra 27.07.2018. godine i traje i u subotu 28.07.2018. godine, a koji se održava u okviru „51.Gročanskih svečanosti“.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Udruženja žena Grocke na čelu sa zamenicom GO Grocka Živadinkom Avramović, zatim predstavnici Unije žena Grocke,  Udruženja penzionera, Udruženja žena  Boleč, Vinča, Vrčin, Dražanj, Zaklopača, Leštane, Kaluđerica , Jajinci, Umčari i Ritopek kao i drugi izlagači narodnih rukotvorina, dekupaža, keramike, cveća, ručnih radova i drugih narodnih radinosti. Svi oni će dati svoj doprinos i učestvovati na sledećem Etno bazaru koji počinje sutra od 10.00 sati i traje sve do 18.00  sati u Gročanskoj čaršiji. U sklopu Etno bazara ove godine u petak će biti organizovana izložba voća kao i dodela nagrada za najlepše uređeno dvorište na prostoru opštine Grocka.

Na Etno bazaru ove 2018. godine predstaviće nam se takođe pevači, frulaši, poznati recitatori i čitaoci poezije. Takođe prvog dana etno bazara gosti će imati prilike da isprobaju kulinarske posne specijalitete: domaći pasulj i krompir salatu sa tunjevinom dok će drugog dana moći da probaju pileće specijalitete: gulaš i slatki kupus sa piletinom.

DOBRO DOŠLI!

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka