Donacija Gradske opštine Grocka Centru za odojčad, decu i omladinu u Zvečanskoj

0

Zamenica predsednika Gradske opštine Grocka, Jasmina Mandić posetila  je danas Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici i tom prilikom donirala voće, igračke, majice i kačkete.

– Ovakav vid humanitarnih akcija  GO Grocka organizuje već tri godine u okviru Gročanskih svečanosti i srećna sam što sam ovde i što mi je pripala čast da uručim poklone deci ove ustanove. Uz ovu pomoć organizovali smo i prodaju slika sa predhodnih Likovnih kolonija i sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe,  Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Prodaja slika još uvek traje i da svi zainteresovani mogu iste pogledati i kupiti u maloj sali zgrade opštine. -izjavila je Zamenica predsednika Gradske opštine Grocka  Jasmina Mandić.

Gradska opština Grocka  u skladu sa mogućnostima  nastaviti  da izlazi u sustret ovoj ustanovi.  Dogovoreno je sa osobljem da narednih dana grupa dece iz Cetntra posete manastir Rajinovac u Begaljici.

Osoblje Centra psiholog, Milena Đorđević  i glavna sestra, Dragana Mrdonja  izrazile su zahvalnost za donacije koje je Gradska opština Grocka obezbedila i da im je svaki vid pomoći dobro došao.

Ovu akciju je podržala  firma ,,Zip Šted“ iz Begaljice koja je obezbedila  500 kilograma voća, a ,,Knjižara Bajka“  igračke za decu.

DSC_3617 DSC_3619 DSC_3623 DSC_3626 DSC_3628

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka