Dobro došli na izložbu oldtajmera i koncert Vlade Georgieva

0

Šesti po redu reli oldtajmera u organizaciji Gradske opštine Grocka i Oldtajmer kluba Beograd startovaće oko 16 časova sa parkinga Hotela Radmilovac gde je organizovan okup i poseta Oglednom dobru za učesnike relija. Reli će potom obići naselja naše opštine sledećom trasom: Kaluđerica-Leštane-Vinča-Boleč-Grocka. Na Dunavskom keju u Vinči planiran je kratki predah sa izložbom a u Grockoj će izložba automobila biti postavljena oko 18 časova u Bulevaru oslobođenja i trajaće do 22 časa.

U 18 časova na terenima Osnovne Škole „Ilija Garašanin“ odigraće se finale tradicionalnog turnira u malom fudbalu između ekipa GROCKA ZA NAŠE MESTO i KAFANICA GALERIJA.

U 21 čas na bini u Gročanskoj čaršiji očekuje nas novi spektakularan koncert Vlade Georgieva. Iako će biti moguće karte kupiti na kapijama u slučaju povećane gužve predstavnici Kancelarije za mlade će prodavati karte na tri punkta:

Plato Ilije Garašanina (preko puta crkve Sv. Trojice)
Bulevar oslobođenja 10 (pored Vlajkovićeve kuće)
Čaršijska kapija (ispred Maksi marketa)

U Gročansku čaršiju posetici mogu ući na 4 kapije:
kapije 1 i 2 – kod Kafe-a „Most“
kapija 3 – kod prodavnice „ZAM plus“
kapija 4 – kod marketa „Aman“
kapija 5 – kod pekare „Trpčevski“
kapija 6 – kod kafea „Zi Zu“

Podsećamo sugrađane da cena karata iznosi 250 dinara i da će sredstva biti uplaćena na namenski račun Gradske opštine Grocka. Od prikupljenih sredstava biće građene nove kuće za sugrađane koji su ih izgubili zbog nedavnih klizišta.

Share.

Leave A Reply

© 2023 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka