Дечији дан у оквиру 49. Грочанских свечаности

0

У оквиру 49. Грочанских свечаности, Градска општина Гроцка у сарадњи са радним јединицама предшколске установе „Лане“, организовала је Дечији дан 1. августа на платоу испред зграде Скупштине општине Гроцка.

Дан посвећен најмлађим становницима Гроцке био је испуњен дечијом грајом, игром и песмом, а малишани су били у прилици да јашу коње коњичког клуба „ Урбан Каубој“.

На самом почетку програма деца из вртића „Лане“, из Гроцке, Винче и Калуђерица, из вртића „Весељко“, из Калуђерице и вртића „Звездице“, из Лештана заједно са васпитачима продефиловали су намаскирани Грочанском чаршијом, а у самом центру организована је и креативна радионица Ане Матејић.

По доласку деце и васпитача на летњу позорницу уследила је дечија приредба. На бини су се смењивали малишани из вртића, који су кроз знимљиве дечије музичке нумере показали свој таленат, а њихови осмесни нису оставили никога равнодушним.

Деца из вртића су уручила председнику градске општине Гроцка Драгољуб Симоновићу слику, у знак захвалности .

Међутим , временски услови онемогућили су наставак програма на летњој позорници. Јака киша приморала је организаторе програма да децу преместе у велику салу Скупштине општине Гроцка, где је уследио наставак програма.

Одржана је дечија позоришна представа „Штрумфови“, а након тога малишане је забављао мађионичар Маги.

Двоје деце, дечак и девојчица имала су велику жељу да упознају председника општине Гроцка Драгољуба Смоновића, па су обишли кабинет председника и били у прилици да се фотографишу са председником Симоновићем .

Share.

Leave A Reply

© 2019 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка