Асфалтира се двориште школе у Бегаљици – отварање у понедељак 9. октобра

0

Основна школа „Иво Лола Рибар“ у Бегаљици, свечано ће бити отворена у понедељак, 9. октобра у 7:15 часова.

Свечаном отварању присуствоваће председник Републике Србије Александра Вучић, председник градкске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, као и представници градске власти и локaлне самоуправе, будући да је овај пројекат резултат изузетне сарадње општине Гроцка са градском влашћу.

Школа у Бегаљици, комплетно је адаптирана и реновирана , а вредност ове инвестиције износи 67 милиона динара. Средства за адаптацију, на захтев градске општине Гроцка и Секретаријата за образовање и дечју заштиту, обезбедила је Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије.

Данас се завршавају финални радови на уређењу ентеријера школе, уноси се намештај и техничка опрема.

Општина Гроцка финансира радове на уређењу школског дворишта, а у току је асфалтирање комлетног дворишта, са спортским тереном. Посађен је дрворед, урађене су фасаде на помоћним зградама, завршава се постављање ограде, а након асфалтирања поставиће се мобилијар и заштитне мреже око спортског терена.

Радове су данас обишли председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, директорка Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружа Мркић и члан Већа Зоран Костић, уверивши се да све тече по плану и да ће све бити завршено у планираном року.

Овом приликом позивамо све грађане, да у понедељак, 9. октобра, присуствује свечаном отварању!

Share.

Leave A Reply

© 2017 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка