ANKETA ZA PREDSTAVNIKE LOKALNE ZAJEDNICE

0

Pozivamo Vas da učestvujete u anketi u okviru istraživanja koje zajedno sprovode Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda i Katedra za planiranje i projektovanje u pejzažnoj arhitekturi, Univerziteta u Beogradu – Šumarskog fakulteta, s ciljem realizacije projekta „Tipologija predela za potrebe održivog razvoja grada Beograda u skladu sa principima Evropske konvencije o predelima“.

Povod za izradu projekta je primena Evropske konvencije o predelima (EKP)na regionalnom i lokalnom nivou, identifikacija različitih karaktera predela i njihova primena, u cilju integracije vrednosti predela u politike životne sredine, sistem prostornog i urbanističkog planiranja, kao i u sistem sektorskih planova.

Cilj ankete je da se utvrde preference lokalnog stanovništva kao i  mišljenja lokalne zajednice  povodom  kvaliteta prostora u kom žive i utvrđivanje njihovog odnosa prema identitetu predela. Unapred Vam se zahvaljujemo na saradnji i molimo Vas da anketu popunite najkasnije do 20.oktobra 2020. godine.

Anketi možete pristupiti putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEBFsVUEvDqL6hzptDWdTGERsIXl5ZaaZS58j

Share.

Leave A Reply

© 2020 - Gradska opština Grocka, Bulevar Oslobođenja 39, 11306 Grocka