Гроцка на Дунаву
Гроцка на Дунаву

Grocka na Dunavu

Викенд туризам
Vikend turizam

Добровољно служење војног рока

0

План јавних набавки за 2022.годину

19.01.2022. План јавних набавки(верзија 1) за 2022. годину можете преузети овде. 22.02.2022. План јавних набавки(верзија 2) за 2022. годину можете…

0

План јавних набавки за 2022.годину

19.01.2022. План јавних набавки(верзија 1) за 2022. годину можете преузети овде. 22.02.2022. План јавних набавки(верзија 2) за 2022. годину можете…

© 2022 - Градска општина Гроцка, Булевар Ослобођења 39, 11306 Гроцка